badade

var och badade med sonen i söndags och de var riktigt trevligt..lite synd att han är lite larvig av sig men de kanske kommer från mamma :) men men de är väl bara att hoppas på att han blir ett litet vattendjur när han lär sig simma.

när vi var och badade så fick dottern passa på att vara själv hemma hos pappa, de tror jag faktiskt att hon tyckte var kul....


jag vågar inte ta med båda barna till badhuset när jag är själv, de går nog bättre när den största har lärt sig simma så man inte behöver vara lika orolig.

jag är väldigt orolig att nån ska hända de är nog derför den äldsta är lite larvig av sig.

jag vet inte

de kanske har blivit dags att släppa taget snart(jag vil inte) jag gör alt för att hålla mig kvar men han gör inte mycket för att hålla mig kvar.
klarar inte att släppa taget men jag vet inte om jag orkar hålla mig kvar heller....


hjärtat säger en sak men magkänslan säger en annan...va ska man göra?
jag har fått höra att jag ska gå efter magkänslan för den har haft rätt så många gånger för......visst den har haft rät för men jag vil inte.

fan jag hade verkligen hoppas på de här......


fan fan fan trodde inte att jag skulle känna riktigt så här igen jag känner en längtan samtidigt som jag känner förtvivlan......



jag vil bara vara liten igen..tänk va skönt de var men de tänkte man inte på då..då ville man bara bli stor....
när man är liten så var de små problem och när man blev stor så blev de stora problem.


känns som jag står i vägkors och vet inte vilken väg jag ska gå......


regnig dag

har typ inte jort ett skit i dag, de har varit regnit och tråkigt och båda jag och barna har varit almänt sega i dag hoppas på en bättre dag i morgon för då ska jag och den älsta gå till badhuset han har tjatat länge nu men jag tycker inte om att bada men jag blir väl tvungen att ofra mig, tänkte jag skulle försöka lära honom att sima lite, kan nog faktiskt bli kul endå.



känns lite bättre i kväl i alla fa, pratade med den jag tycker om i telefon förut och han var riktigt trevlig att prata med :) käns skönt för tillfälet i alla fal, vi får väl se hur de går.....


en kompis kom förbi en liten stund förut och drack kaffe de var kul att få träffa henne en liten stund, synd att vi inte kan träffas oftare.

längtan

jag tycker att om man verkligen tycker om en person så ska man känna en längtan till den personen och verkligen känna att man vil gå fram och ge personen en kram eller en puss och att när man kysser den personen så ska man kysa med känslor de är så jag känner för en vis person men är jävligt rädd att han inte känner de.

fy fan va jobbigt de känns... de värker verkligen  i mig......

känns som jag skulle vilja göra alt med den här personen.....

de var jätte längesen jag kände såna här känslor för nån......


jag tycker om honom så mycket fast han inte visar så mycket känslor och fast han inte altid säger dom snällaste sakerna.....jag fattar inte va de är med mig...jag borde väl igentligen ge upp men jag kan inte förens han säger att han inte tycker om mig...


de är verkligen hjärtat som styr den här gången...



jag undrar när saker och ting ska vända igentligen, de är fan bara skit hella tiden. de är de ena efter de andra

fick i dag reda på att jag  möjligen kan ha cellförändringar i livmodern eller va fan de heter så nu får jag vänta sex veckor på en ny tid så jag får veta om de är nåt eller inte.


jag brukar försöka se positivt på saker men de är fan inte lätt när alt bara går i mot en va man  gör....
börgar alvarligt fundera på om jag ska gå till en psykolog men jag tror redan att jag vet va dom kommer att säga så känns meningslöst, eller inte jag vet faktiskt inte.


de finns fan ingen som förstår en eller bryr sig om en, är så jävla tröt på alt..

jag vil bara må  bra och få vara glad, vet knappt hur de känns längre att få känna sig glad en hel dag.

jag vil vara glad så barna får vara glada, jag vet va ni tänker att jag har ju barna att vara glad för men de är inte altid så lätt...jag älskar dom massor men ofta har de varit mer jobbiga stunder än glada stunder...

jag vil verkligen må riktigt bra för barnas skul, jag vet att dom känner att jag inte mår bra, de går inte att lura barn  att man mår bra dom känner på sig saker, dom är mitt kött och blod.

jag vil ha nån som älskar mig och som jag älskar som man kan dela sitt liv med, är så trött på att var själv

känner mig så ensam och oälskad

jag tänker så mycket varge dag fast jag försöker att inte göra de.

nu har jag fått spy ur mig lite här på bloggen i alla fal...men hoppas ingen läser de här för då kommer ni tycka att jag verkar knäpp

de jag skriver här är va jag känner just nu och för de mesta

känns som jag sitter i ett dö lägge där jag varken vet utt eller in va jag ska göra för att förändra saker, för de är ju igentligen bara jag själv som kan ändra på nåt.
jag kan inte aceptera att mitt liv är som de är just nu................MEN VA SKA JAG GÖRA........



jaha

hur fan kan alt bara gå åt helvete hella tiden, jag fattar inte va jag har gort för att förkänna alt skit helle tiden.......
olyklig kär...........

skiter snart i alt som har med killar att göra dom fattar fan aldrig nåt i alla fal.........orkar inte...........


de enda jag vil är att få vara glad och lyklig nån gång..........

I hate everything............







RSS 2.0