första advent

I dag så är de första advent och man borde väl igentligen ha jul känslor just nu, jag har försökt men har inga i år.
julpyntade lite i går och de blev ganska mysigt i köket men vardagsrummet är svårare. jaja julkännslorna kanske kommer men just nu känns de som att man inte vil ha jul.

ska till skolan i morgon  jippi eller inte, just nu så är alt bara så jävla tråkigt.

säkert mörkret som gör att alt är så tråkigt jag är nog inte den enda som känner så.. är de nån som känner igen sig eller?

ja ja de löser sig väl..

god jul föresten till alla som har jul känslorigen

Nu sitter man här igen vaken aldeles för sent, fattar inte att klockan ska gå så fort... fan va trött jag kommer att vara när klockan ringer vid 6.
jag ser redan framför mig hur mycket man har att göra på morgonen gu va jobbigt de känns..
ne bäst att gå och lägga sig nu.

god natt

Tidigt

Nu sitter man här och är jätte trött och dricker kaffe så klart...vil bara gå och lägga mig. men de är lite svårt när man har två barn som inte tycker de samma... dom tycker att dom har sovit färdigt.
jaha va ska man göra nu då.....kan inte gå in på deras rum och sätta mig och leka med dom heller... för då somnar jag bara...men sitter jag inte där inne så vil inte den minsta vara där..då kommer hon bara ut till mig i köket och gnäller, bråkar  och hittar på satyg..
så va ska man göra för att fördriva tiden och underhålla dom de är den ständiga frågan.
en ständig fråga til är "va ska man laga för mat" är de nån som känner igen de tro.

men men jag får väl skyla mig själv att jag är trött..de är inte konstigt när man går och lägger sig så sent som jag gör, så jag ska väl inte klaga.

nattbesök

nu så sitter jag och pratar med en full dennis....
han har inte så mycket att säga nu när han är så full... men men han är trevlig endå om han endå inte behövde tjata om massa saker... haha

min blogg

jaha nu har jag visst skaffat en blogg som min kusin tyckte att jag skulle göra...
men de kanske är bra för jag sitter vaken här mitt i natten och är varken trött eller vet va jag ska göra så nu har jag ju nåt att göra i alla fal...
får väl se hur de går med den här bloggen...

RSS 2.0