äntligen

sitter och gör inget just nu, har en jävla träningsverk efter passet i torstags (skivstång) var flera  månader sen sist så kan ju säga att de var inte så kul att jobba i fredags, riktigt seg i bena och de är jag fortfarande, funderar om jag ska gå på ett pass i morgon (söndag) om jag orkar för träningsverken.

 var in till stan en sväng med barna i dag tänkte köpa en tröja men hittade ett par jeans i stället, äntligen hittat ett par som sitter bra...jag vil ha den där tröjan också den var riktigt snygg...

M var förbi en sväng i kväll riktigt kul att sitta och prata med henne de var ett tag sen nu...

var in till stan i torstags också för att bytta min sons byxor och menas jag står och ska kolla efter an annan storlek så kommer han med ett par byxor och säger " mamma dom här är jätte häftiga dom vill jag ha" tyckte de var riktigt kul att han hittade ett par själv och rätt storlek var de också, dom var riktigt snygga på honom :) och då får ni tänka på att han är bara 5 år...senare säger han också att de är jätte roligt att köpa kläder vi hade de riktigt trevligt på stan båda barna var riktigt snälla....de regnade till och från också så då sa jag att vi kan gå och köpa ett paraply ått honom och efter ett tag hittade vi ett men då hade de slutat regna sen gick vi till de stora eMet och åt glass, när vi sat där börgade de regna men när vi gick utt slutade de så han var väldigt besviken att han aldrig han testa sit nya paraply...han sat med de här hemma i soffan i stället och ropade på mig och sa "titta va mysigt jag har de mamma"

min lilla tjej på 2 år går runt och säger rumpa och pekar på datorn och då menar hon att hon vil höra skaka rumpa med sean banan.. de är hennes pappa som lärt henne hihi

ibland är dom helt underbara :)


fan ska jag göra nu då försöka sova eller ? ne har ingen lust och är inte trött.......

uttråkad

sitter här och har verkligen jätte tråkigt, hatar att sita här själv varje kväll en kompis kanske skulle komma men de är väl som vanligt dom kommer inte.....

har presis försökt att göra frans manikyr men de är som vanligt kommer i mot naglarna inan dom har torkat....

var lite duktig förut och cyklade 20 min på tränings cykeln....blä va jag hatar att cykla men jag måste röra på mig och jag tar mig ju inte utt på kvällarna så blir ju tvngen att cykla....

var in till stan i förmiddags och handlae litte, blev 3 tröjor åt den minsta och ett par byxor och en tröja ått den älsta men måste byta byxorna nån dag för dom var lite för stora.


fan va tråkigt jag har, kan de inte hända nåt kul, kan de inte komma nån har lust att sitta och snacka lite......

uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad uttråkad

tatueringen


tatueringen som alla tror är en mask men de är de inte, och jag tror faktiskt i fal man vet hur mitt stjärntecken ser utt så tror jag inte att man tycker de ser utt som en mask de handlar helt och hållet hur man ser på saker och va man har för erfarenheter, alla människor ser olika på saker presis som den där leken när man säger ett ord och alla ska säga va dom först tänker på när dom hör de ordet.


väntar

sitter nu och väntar på att mamma ska komma med ost så jag kan äta några mackor :) har städat köket med klorin nu i kväl, torkat alla skåps lukor blä va jobbigt de var men nu är de rent i alla fal fast man kanske inte ser så stor skilnad. i morgon blir de nog storstädning av badrummet, behövs verkligen, måste dra fram badkaret också, blääää

gorde kladkaka för en stund sen gu va god den blev men de är mer än va man kan säga om mina havrekakor jag också gorde, dom blev inte så goda aldeles för mycket margarin.

har varit lite duktig i dag i alla fal gick en sväng i förmiddags..

hmm har lite funderingar om e butik måste kolla upp hur de funkar skulle vara kul att starta en, har en ide som kanske skulle kunna funka bara man marknadsför bra så....men jag tänker inte tala om vad än hihi


ne nu sk jag sätta mig vid tven och äta kladkaka :)

go förmidag

vaknade i morse att telefonen ringde och de var chefen på lokalvården på kommunen och frågade om jag ville jobba nästa vecka, va skönt de ska bli att få jobba fast de inte ger några extra pengar.

har presis varit på skroten  och städat och nu sitter jag och funderar på va jag ska göra, barna är fortfarande hos sin pappa känns väldigt konstigt, får se när han säger att jag ska hämta dom.

blev ingen tränning i går men de blev i alla fal kebab talrik :) sen lykades jag somna en stund så efter de var man as seg hella kvällen. kvällen var ganska tråkig sat helt själv, hoppades att en kompis ville kolla film med mig men de blev inte så. de är så tyst och tomt nu när barna inte är hemma.


gör inget

sitter här och gör typ inget ska inte hämta barna förens i morgon så de blir nog att städa lite sen.
har haft en ganska bra helg föresten, fredags var jag fylle chaffis, för en gång skul nyckter när jag är barnledig men i går blev de lite mer, var på bröllop jätte fint och var riktigt trevligt efter de så var vi i bowling hallen en stund sen efterfest hos mig :)

just de tatueringen blev bra tycker jag men några kompisar är dumma och säger att de ser utt som en mask, fan va alla är tröga de är ju faktiskt ett tecken, skit samma de viktiga är att jag tycker om den :) de blev mitt stjärntecken tänkte göra den svart vit bara men la i lite ljus rosa i den, älskar rosa så de kändes som de är jag.
lägger utt en bild snart. :)

va hungrig jag börgar bli då, tror fan jag ska äta en kebabtalrik sen :)

sitter och funderar på om man kanske ska passa på att träna i kväll nu när barna inte är hemma.jaaa

i dag ska jag tatuera mig, längtar.. hoppas de blir bra nu, de vet man ju aldrig förens de är färdigt....men jag tror de ska bli bra..

viket skit väder de är i dag man har ingen lust att göa nåt, skulle var askönt med en film dag men de tycker inte min minsta, hon vil aldrig sitta stil men nu sover hon middag och den älsta kolla på film så jag ska väl lägga mig och villa en stund, har ju endå inet annat att göra så.. de värsta är att lägger man sig somnar man en stund och sen är man enu segare efterråt.en tanke

tänk om alla kunnde lägga lika mycket energi på sit eget liv i stället för på andras, gu va folk skulle kunna vara så mycket lyckligare då.

fattar inte

orkar inte med barnas pappa snar, nuhar han börgat tjafsa med mig igen och skriver elaka saker om mig på fb och försöker lägga sig i mitt liv, han vet gämt va han ska trycka på för att jag ska må dåligt. vet fan inte va jag ska göra, har altid försökt att vi inte ska bråka, jag har ståt utt med mycket, andra människor börgar oc´kså ledsna på att han håller på dom tycker att jag ska söka ensamvårdnad och anmälla honom för förtal men jag vil helst inte göra de för jag vil ju att han ska få träffa barna, hur skulle jag kunna förklara för barna att dom inte får träffa pappa, ne fy nu måste jag sluta skriva jag blir bara ledsen att tänka på de.

tråkigt

sitter och har tråkigt som vanligt, va iväg och tränade för en stund sen, kändes skönt att komma i gång i gen men nu sitter jag och är onyttig, äter en mars :) kan inte låta bli att äta alt skit jag blir så sugen särskilt efter man har tränat.

hoppas de kommer en kompis sen så man får nån att snacka med en stund.

lämna barna på dagis i morgon igen 3 timmar, jag fatatr inte att dom bara får vara där 3 timmar varge dag, när man hade dagmamma så kunde dom få vara där 5 timmar 3 dar i veckan de var mycket bättre för då han barna vara med och göra saker nu så hinner dom ju knapt dit så ska dom hem dom får inte vara med och äta och dom hinner ju inte heller vara med och pyssla och såna saker dom hinner bara leka en stund, fatar inte riktigt hur dom tänker som bestämmer, de är säker så att dom gör alt så dom ska spara pengar. de är så sjukt för man får endå
betalla typ samma summa och då hundrar jag va betallar man igentligen för?
barna får ju inte vara med och göra nästan nåt annat än att bara leka, dåligt tycker ja.

om de är nån som läser de här va tycker ni?

jobbigt

ska snart hämta barna på dagis kom nästan presis hem, cyklade till mormor och jobbigt var de men hem var de inte så jobbígt för de var mer nerförbakar hem :) dom svarade inte när jag skulle ringa om dansen så de blir att maila i stället.

undra va man ska göra mer i dag då, de blir nog inte så mycket, dricka kaffe med A nu i alla fal.


kanske ska vara lite duktig


har presis lämnat barna på dagis dom får bara vara där i 3 timmar varge dag nu när jag är hemma. sitter och funderar på om man ska gå utt och gå en sväng sen blir de att åka till mormor och låna telefonen och se om de finns streetdance i stan som jag vil börga på, hoppas de finns:)  undra om man kanske ska gå till mormor så är man duktig samtidigt som man sparar bensin, eller cykla kanske hm får fundera på de en stund.

svar till eggomamman: låter kul att rida. jag vil också men jag vill inte rida på lektioner.

de där om att äta bättre mat låter jobbigt men de är ju bra också:)

han börgar inte i skolan förens nästa år för han fyller 6 i februari.

jag ska tatuera mitt stjärntecken i nacken, ni får se när ni kommer nästa gång, just de ni har ju inte varit här och fikat än ;) jag lägger säkert utt ett kort också efter jag gort den :)


jaha

siter och gör ingenting ska väl glo på tv snart, fick upp min spegel för en stund sen som jag höl på att bbli galen på, jag tänkte att jag skulle få upp den själv men de gick inte så bra som jag hade tänkt försökte borra två hål men de blev fel så jag gav upp och bad om hjälp i stället inan jag slog sönder den, så snälla F hjälpte mig :) så nu sitter den där den ska och jag hoppas den sitter kvar där också hihi.

var till mormor förut i dag och klippte hennes gräs, gu va tungt de var för de hade blivit så långt....när jag nästan var färdig så gick gasvajern av och järnafären hade ingen hemma så  vi fick beställa en som förhopningsvis kommer i veckan så jag kan klippa färdigt.

var ut i skogen en sväng också för att se om jag hittade nån svamp men de gick inge bra, hittade typ 5st små, fatar inte jag hittar aldrig dom gulla kantarelerna men ska utt igen sen när tratisarna kommer upp för dom brukar jag ha lite bättre tur att hitta.

å va jag längtar till på torstag, men lite nervös är jag att de ska göra as ont i nacken men klarade jag av min föra tatuering så klarar jag den här lilla :)

ska se om man får tid att kanske gå ner och bowla med sonen i morgon som jag har lovat hur länge som helst.


fan

fick presis veta att jag inte får förlängning på min utbildning för att jag inte har ringt till skolan och sjuk anmält mig, men va fan ska man göra när man inte har pengar på mobilen jag har faktiskt sjuk anmält mig på försäkringskassan för de gör man över nätet. dåligt att man inte kan messa eller maila skolan näår man är sjuk.......jag är irreterad jag vil verkligen svetsa

ja ja vi får se va som händer måste nu vänta på att min handläggare ska komma tilbaka från sin semester.

jaha

sitter och gör ingenting skulle till skolan i morgon men nu vet jag inte för jag uptäckte att på mina papper från af står de tilomed 13/8 och jag var inte i skolan ons.tors och fre så jag vet inte hur de blir i morgon får väl stanna hemma och ringa skolan för att se om jag ska dit eller inte, hoppas jag får fortsätta jag har ju inte sköt mig så bra så de kan bli så att jag inte får gå.


har ring tatueraren och jag fik en tid på torstag eftermiddag :) längtarhej

just nu sitter jag och väntar på att min dotter ska vakna och att min mamma ska komma och va hos barna så jag kan åka till mormor och låna hennes telefon för att ringa och boka en tid för tatuering :) hoppas jag får en tid ganska snabbt

har haft rn ganska bra helg.. börgade kanske inte så bra men den blev bättre..jag fylde i fredags och den dan börgade med att jag försov mig så jag blev hemma sen när jag skulle göra färdigt tårtan så höl de nästan på att skita sig sen skulle jag stoppa in tvätt i maskinen och sen åka till stan , näe jag kom från stan och skulle hänga upp tvätten så hade jag glömt att sätta i gång den men men de löste sig en då.
senare på kvällen så tog barnas pappa barna tills på morgonen dan efter, trode nästan jag skulle få sitta själv hella kvällen men sen kom de tre kompisar så vi satt och drack lite och tog de bara lungt, de var trevligt....

i går så var de en ganska bra också jag, barna och två kompisra åt tacos, gu va gott de var..de var så längesen...
sen på kvällen så satt jag själv och hade de ganska tråkigt menas typ alla var i parken på augustibasaren..de kändes lite deprimerande men men de är så de är och komer altid att vara.

tack alla som gratulerade mig :)

svar

svar till egomamman: jag bytter inte killar som man byter strumpor den föra killen träffade jag i typ 5 månader tror ja de var men de var bara massor av strul och lögner hella tiden, barna fick knappt träffa honom bara nån gång och då fick dom träffa honom som min kompis så de är integen fara för barna.

och jag mår dåligt till och från men de är ingen fara de blir bättre nån gång bara att jag inte kommit på hur riktigt än men de ska jag nog komma på nån dag :) och du har rätt i att jag vil ha nån i min närhet jag känner mig så ensam, hatar att vara själv och inte ha nån att bry mig om (förutom barna) och att inte ha nån som bryr sig om mig på riktigt, och efter de den där killen som jag träffade i typ 5 månader gorde mot mig så är de svårt att nånsin litta på en kille igen jag tycker jag ser idiotiska killar överalt, jag blev så sårad för jag tyckte verkligen om honom och jag trode att han var seriös

du behöver ju inte säga nåt till nån för jag har ingen lust att prata om de!

skola i morgon igen då

sitter och glor på nån film vid tv och vet att jag måste sova , men jag är inte trött så jag vet inte hur jag ska kunna somna, blir så orolig att jag inte ska höra klockan i morgon, jag brukar vara duktig på att försova mig och jag får inte göra de dom blir så sura i skolan....
har faktiskt varit duktig i dag, var utte och gick två promenader, först jag och en kompis sen så gick jag ut med barna och gick  så den äldsta fick cykla, men nu på kvällen så har jag lyckats att nästan äta upp en hel chips påse de är mindre bra.
jag och en tjej kompis tävlar med hennes kille och en kill kompis om vilket lag som kan gå ner mest i vikt till den sissta september vi börgade i onsdags men de ser inte utt att gå så bra för oss haha man kan säga att vi har lite svårt att låta bli alt gott hihin.
helgen har inte varit så rolig kan jag säga, känns verkligen som man inte har så mycket vänner kvar, mer behöver jag inte säga.
de blev ju inte bättre av att jag  på affären såg den där killen som jag träffat för ett tag sen, de gör verkligen ont att se honom, tyckte om honom så mycket och så såg jag i fredags tjejen som han höl på med menas vi träffades, kan säga att de förstörde hella kvällen särskilt när dom jag var med stog och pratade med henne en del. fattar inte jag känner mig så osynlig känns som ingen igentligen vil vara med mig jag ska sluta bry mig om att höra av mig till folk och fråga om dom vil hitta på nåt så får vi se om dom hör av sig nåt.....man duger bara nån gång ibland.
skulle vilja flytta och börga om men de är inte de lättaste, de är så mycket att tänka på, men jag väger verkligen för och nakdelar med de, jag funderar på att flytta dit jag går i skolan skulle bli smidigare men de blir krongligt med barna då måste jag sitta och lämna och hämta dom varanan helg och dom måste bytta dagis och skaffa nya vänner och jag vil börga tränna igen och de kan jag inte heller om jag flyttar för då har jag ingen som kan sitta hos barna men jag kanske mår bättre av att komma bort här i från för jag har verkligen försökt allt snart känns de som och jag mår aldrig bättre, de är jämt så mycket som påminer om saker och folk som jag inte vil komma i håg. vi ska inte glöma alt skit snack om alla heller man blir ju tokig snart......
jaja ska väl lägga mig snart blir väl lite tv till inana man läger sig

fatar inte

fatar inte varför de altid ska vara ok för en kille att säga att dom inte vet va dom vil men när man själv inte vet de och säger de då ska dom bli irreterade, känns nästan som man kan skita i de ba för den saken, fan känns bara som jag vil mindre ju mer jag pratat med honom, han verkar bli så ireterad och kan inte fata va jag säger....jag vil ju för en gång skul vara med nån som fattar va man säger men de kanske aldrig händer för killar är ju från en annan planet.
 fatar inte jag har så svårt att prata med honom på telefon , har nog aldrig hänt tidigare, va är de med mig igentligen......
 jag kan bara skriva.....


jobbigt

varför ska alt vara så jobbigt hella tiden.....börgar tro att jag är specialist på att göra så jag mår dåligt......fan jag vet fortfarande inte va jag vil........blä för alt......

fan kommer inte kunna gå till skolan i morgon heller för jag har en sån jävla tandvärk så jag måste ringatandläkaren och gå en akut tid....hatar tandvärk men nu känns de lite bättre för ens tund efter jag har tagit en citodon.igentligen ska jag inte tänka på en enda kille just nu jag har fult upp endå, men de är svårt när man träffar nån och blir intresserad men jag vet att de ska jämt vara så kronglit så jag borde låta bli...ja ja får se hur de blir......i helgen ska jag fan försöka festa gärnet i alla fal..

fan den där killen jag träffade för ett tag sen han har försökt hört av sig för några dagar sen tror jag de var men jag vägrade svara när han ringde, tänker aldrig prata med honom igen han sårade mig riktigt ordentligt, kan äga att de är inte många som sårat mig så som han gorde......


killar: man kan inte vara med dom men man kan inte vara utan dom heller!!!

längtar tills tränningen sätter igång igen men de gör den inte förens i slutet av augusti fan jag vil tränna nu ju....

RSS 2.0