vill inte igen

första jobb dan efter semestern var faktiskt skönt på ett sätt......

men jag fattar inte varför alt med förhållande och kännslor känns så jobbigt, kom på killen att ljuga här om dan  2 gånger, han erkände att han hade ljugit efter mycket tjat men inte varför han har ljugit. nu känns de som han ljuger hella tiden särskilt i dag är de en sak som käns skum men jag vet inte om de är så eller om de är jag som känner så för att han har ljugit förut jävligt jobbigt känns de i alla fal, de gör ont i mig..... jag tycker så  mycket om honom ju.. jag vil inte känna mig ledsen och lurad trodde verkligen inte att han skulle göra så för han verkade helt anorlunda andra jag har träffat.

jag kommer nog aldrig fatta nåt om nåt käns de som, känns som man försöker lura sig själv typ....jag kommer nog aldrig träffa nån som är ärlig, varför tycker alla om att ljuga för mig?

han svarar inte ens på mitt mess nu :(

kämpar

hade rätt om idioten han kom hem den 6 april och sa att han älskade mig och bla bla bla sen tre dagar senare gör han slut, så mycket älskade han mig han sa till och med samma dag att han älskade mig och planerade för framtiden, blev jätte ledsen och arg tror jag slängde alt som påminde om honom, han har inte hört av sig en enda gång sen han gorde slut, kom och tänka på honom i dag igen när jag hittade kläder han hade glömt här men men idiot är han en jävla player!!!!

jag bestämde mig att jag inte ville träffa nån att tycka om på ett bra tag efter honom men de gick inte så bra, har träffat nån nu men jag tycker synd om honom för nu analyserar jag verkligen alt va han säger eller gör för jag är livrädd att bli sårad igen!! förlåt mig de är inte meningen..... jag vågar inte riktigt känna mig glad men hoppas de går över snart jag försöker i alla fal. tycker verkligen om honom!!
litte kul vi träffades fredag den 13 som alla säger att de är en oturs dag  men jag har altid sakt att de är min tur dag och känns som man nästan har fått de bekräftats.
jag gör alt för att tänka framot istället för bakåt är svårt vissa dagar men jag kommer aldrig sluta att försöka.

känns som man blir mer och mer kräsen ju äldre man blir.


ska flytta snart känns skönt att komma bort litte från folk fast de intr är så jätte långt man ska flytta och så kommer man närmare den man tycker om också:) de tråkiga är att min son ska bo kvar hos sin pappa och jag bara har honom varanan helg, känns jätte jobbigt men hoppas de funkar bra för hans del i alla fal, är så rädd att han ska tro att jag inte älskar honom lika mycket.
RSS 2.0