jaha

jag fick gå på en andra intervju på jobbet som jag var på intervju en gång först på kändes ganska kul för de var bara 5 st dom skulle ta utt för att prata med igen. men de tråkiga var att jag fick inte jobbet men jag hade inte riktigt räknat med de helle så.... ska ringa till arbetsförmedlingen i morgon och se om jag kan få gå på studiebesök på svetsutbildningen i eskillstuna också så får vi se hur de blir om de blir e-tuna eller örebro för svets blir de nog i vilket fal, man kan ju testa i alla fal och se om de är nåt för mig.
jag skulle faktiskt vilja flytta till örebro, jag tänker tankarna i alla fal men problemet är att de skulle bli ganska krånglit mest med barna och deras pappa.


livet är bra konstigt i bland går upp och ner hella tiden särskilt när de gäller kärleken, de  enda jag vet när de gäller honom är att jag älskar honom jag kan inte vara utan honom men de blir ju bara bråk hella tiden.......jag kan erkänna att lite är mitt fel men en del är också hans fel men han kan inte ens erkänna att han faktiskt också jort fel.

jag tror att han ljuger för mig om saker och han tror att jag ljuger för honom , jag har aldrig ljugit för honom och de känns så jobbigt när man tallar sanning men ingen tror en, de är så frustrerande man vet inte va man ska göra riktigt jobbigt faktiskt.

fan man får må dåligt nästan hella tiden förutom små stunder känns de bättre och just nu så är de en stund de känns bättre de är derför jag orkar skriva.


i bland de känns alt bara hoplöst.

men de är väl bara att kämpa så länge man kan. ingen kille ska få knäka mig totalt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0