nyårsafton i morgon/i dag

sitter och tänker på nyårsafton som är i morgon eller rätare sakt i dag för klockan är ju över 12.
känns inge vidare kul att tänka på de för menas alla ens kompisar ska ut och fira får man sitta hema med barna och ha allmänt tråkigt, förstå mig inte fel de är trevligt att vara med barna men dom är inte så stora så dom förstår va nyår är så dom lägger sig typ som vanligt sen så får man väl sitta och glo på tv gu va kul...

men men jag är van så här är de typ altid.. när alla andra ska göra nåt kul så kan aldrig jag... de är nakdelen med att få barn före sina vänner och inte lätare blir de när man bor själv med barna heller.

ska försöka att inte tänka mer nu men de är inte lät för jag är en person som tänker väldigt mycket... kan både vara för och nackdel i bland.

gott nytt år på er alla
 

Nu har de varit julafton

Nu har de varit julafton..vi har haft en bra julafton inte riktigt som vanligt men de här funkade ju också.
förstår inte riktigt varför man inte har samma julkännslor som man har haft förut..de måste vara för man har blivit vuxen nu.. gu va jag saknar alt pirr i kroppen som man hade när man var liten.. jaja skit samma de har varit en bra dag i alla fal, barna blev nöjda med sina julklappar..tror ja i alla fal..de är de viktigastw att barna haft de bra.
de har varit en ganska lugn jul i år, mitt på dagen så bjöd jag över barnas pappa och hans tjej på julmackor och så öppnade vi julklappar de var jätte trevligt, alt gick jätte bra utan bråk och så, senare på efter middagen så åkte vi till mormor och där firade vi med min mamma, hennes kille, min lillebror och mormors bror. de, var ganska lite folk i år hos mormor i mot va de brukar vara, brukar fira med mammas syskon också. vi åt massor av god julmat sen så risalamalta till efterrätt så gott och jag va mät som bara den:)
efter maten så öppnade vi lite julklappar i från mamma och viktor och pappa hade lämnat julklappar åt hos också.

jag har funderat på en sak och de är att jag har alltid tyckt att traditioner som man är van vid sen man är barn är så viktiga men jag tycker inte riktigt att de är lika viktigt längre , vem säger att man inte kan ha lika trevligt fast man firar jul på olika set varge år. tex sen jag var liten så har vi altid öppnat julklapparna på kvällen efter att man har ätit men i år öppnade vi dom mitt på dagen de gick lika bra de me.
jag tror nästan att de är bättre att inte ruta in sig på att göra alting lika dant jämt.
vet inte riktigt varför jag tänkt på de så mycket i år men de är väl för de är så mycket som var anorlunda detta år mot va de har varit.


just nu längtar jag tills i morgon för då skaj ag in till stan och träffa........ längtar, och så ska vi väl gå utt på kvällen tror ja. ska lämna barna hos sin pappa i morgon, tror att dom ska åka och ha en liten extra jul hos sin farfar i morgon också.


god natt och god jul

julhandlat

Nu sitter man här vaken aldeles försent som vanligt.
var och julhandlade lite i går, köpte lite leksaker till barna, jag kan säga de att de är inte lätt att veta va man ska köpa till barna när dom vil ha typ alt särskilt, de finns hur mycket som helst man vil nästan köpa hella affären men man är ju inte miljonär så man får försöka välja och tänka utt de som man tror att barna ska ha roligast me, de är inte lätt för de brukar oftast bli så att dom leker bara typ nån vecka med de dom får sen är de inge kul längre.
jag fatar mig inte på barn dom har hur mycket leksaker som helst men endå har dom inget att göra, bara går runt och knäller och bråkar med varandra.


Vill sova

Nu blir jag snart tokig jag kan inte sova på natten längre jag fattar inte varför, de skulle vara såå skönt att få känna att man är trött på kvällen och att de ska bli skönt att gå och lägga sig. jag känner att min kropp behöver sova ut ordentligt, fan jag somnar ju till o med i skolan, ibland känner jag inte att jag är trött men endå åker ögona i hop de är riktigt läskigt faktiskt. men nu  så ska jag pröva att ha musik på lite lågt när jag lägger mig får se om de går bättre att somna då.

jag ser värkligen inte fram imot att gå utt i kylan i morgon får hoppas på att de inte blåser i morgon så kanske de är lite skönare än i dag, de har varit en jävla blåst hella dan och typ -8 grader ute och här inne är de inte heller specielt varm, min läggenhet är svinkal, jag tycker inte att man ska behöva frysa inne när man har kläder och en filt på sig, särskilt inte ha fötter som isbitar.

jag tycker att typ en -5 grader ute räcker för som i dag så har de nästan varit för kalt för barna att vara ute i allafal dom små särskilt när de blåser, då tycker jag snön lika järna kan försvina i stället.

men jag ser fram i mot skolan faktiskt när man väl har kommit dit, de är inte altid man ser fram i mot att komma till skolan men har börgat se fram i mot att komma ditt på sista tiden hm undra varför? hihi jag vet redan svaret på frågan är de nån annan som vet? där har ni nåt att fundera över hihi

ne bäst att försöka sova god natt!!


snart jul

snart jul..... har inte mycket julkänslor men jag tror dom börgar smyga sig på sakta men säkert, hoppas jag i alla fal... men de kan nog bero på att man är stor nu och inte ett litet förväntansfult barn.
men de är faktiskt ganska kul att de har kommit lite snö nu i alla fal eller både roligt och jobbigt, roligt att barna är glada och att man kan leka med dom i snön men inte lika kul när man ska upp till skolan på morgonen när de är kalt och halt utte. igentligen skulle man ha sommar året om gu va skönt slipa alla kyla men snön är endå mysig på nåt sät. svårt att bestämma sig va man tycker.

ne man skulle igentligen åka utomlands just nu de skulle vara skönt. eller kanske inte just nu man kan ju vänta till efter jul.

RSS 2.0